Solskjerming
Lameller

Lamellgardiner tilføyer rommet et elegant særpreg, og gir en helt egen ro og balanse.

Lysinnfallet reguleres ved å vri på lamellene som kan stilles veldig nøyaktig, så kun ønsket lys stenges ute. Lamellgardiner er derfor en opplagt løsning til store åpne vinduspartier man finner i mange moderne hjem idag.

Lamellgardiner er spesielt velegnet til vinduer med skrå overkarm da lengden på hver enkelt lamell blir måltilpasset.

Rullgardiner

Luxaflex® tilfører en helt ny dimensjon til den tradisjonelle rullegardinen med et elegant designet system og bred vevkolleksjon. Luxaflex® kolleksjonen åpner døren til en verden av fantastiske muligheter med transparente, halvtransparente og mørkleggende vev, som velges avhengig av hvilken funksjon gardinen skal oppfylle. Sett ditt personlige preg på gardinen med de 15 ulike avslutningene i flere fargevarianter.

Persienner

Persienner fås i alle regnbuens farger. I tillegg kan du få dem med brede eller smale lameller, og med loddrette snorer som enten matcher eller danner spennende kontraster til lamellene.

Kort sagt: Med persienner møtes et klassisk og stilrent utseende med et vel av individuelle designmuligheter.

Plissègardiner

De fint foldede plissègardinene tilfører rommet et dempet uttrykk. Samtidig kan plissègardiner tilpasses alle vindusfasonger og stilles slik at gardinen kun dekker for eksempel det midterste eller det nederste partiet av vinduet.

Med andre ord er plissègardiner en av de mest fleksible og allsidige gardinløsninger, og passer dermed stort sett til alle rom.

Plissègardiner er selvskrevne i skråvinduer, og betjenes lett med et lite grep midt på gardinensunderlist.

Smarte gardiner som forenkler hverdagen

Forestill deg en verden hvor gardinene kan forutse behovene dine og justere seg selv automatisk, og skap den perfekte stemningen morgen, middag og kveld. Det er skjønnheten i PowerView™ Motorisering. Du kan programmere PowerView™ til å kjøre alle gardinene dine nøyaktig til den posisjonene du ønsker og deretter betjene og tidsinnstille dem ved å bruke den intuitive PowerView™ app’en på smarttelefonen eller nettbrettet ditt. Tilgjengelig i en lang rekke fantastiske og sofistikerte design. På den måten skaper PowerView™ Motorisering en helt ny verden av skjønnhet og enkelhet. Med PowerView™ vil gardinene dine bli en så viktig del av den måten du lever på at du vil lure på hvordan du klarte deg uten